forumcular
Acı dolu msn nickler 112

Join the forum, it's quick and easy

forumcular
Acı dolu msn nickler 112
forumcular
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hadi arkadaşlar bütün forumcular bu sitede toplanıyor sizde dağil olmak istermisiniz hadi o zaman sitemize kayıt olun ve hayata forumcular gözüyle bakın

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Komik Animasyonlar Bölüm İndexi
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 8:50 pm tarafından tropheus_ilangi

» Eylül'e özel
Acı dolu msn nickler Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 10:38 pm tarafından Admin

» Manga 2009 albüm
Acı dolu msn nickler Icon_minitimePaz Ağus. 30, 2009 10:51 am tarafından Admin

» Hadise coşturdu
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:35 pm tarafından Admin

» @@@Kurallar@@@
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:09 pm tarafından Admin

» Ereğli'de 100 Engelli Ailesine Kumanya Dağıtıldı
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:08 pm tarafından Admin

» Festival programı açıklandı
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:07 pm tarafından Admin

» KDZ.ereğli tariği
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:04 pm tarafından Admin

» Radyomuz açılmıştır
Acı dolu msn nickler Icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:32 pm tarafından Admin

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Acı dolu msn nickler

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Acı dolu msn nickler Empty Acı dolu msn nickler Perş. Ağus. 06, 2009 11:57 am

Admin

Admin
Admin
Admin

^^HaYaTi GoZ yA$LaRInLa OLdUrEcEgiNe GuLuCukLeRiNle CeZaLaNdIR^^(BeTuL)

BİR GÜN AYRILIRSAN SEVGİLİNDEN YAŞ AKMASIN GÖZLERİNDEN.. SİTEM ETME DEĞMEZ! GERÇEK SEVEN ASLA GİTMEZ (MAMİ& NAZLI)

sevdim ama değmezmişsin 1 şerefsizmişsin şerefsizliğine boncuk takta nazar değmesin

ECEL YAKIN VEYA UZAK HAYAT ZATEN TUZAK BANA YAŞAMAYI DEĞİL YAŞARKEN ÖLMEYİ ANLAT

_($#)SimDi £LimD£ Bir SiLGi,Yasam İle ÖLüM arasInDaKi ÇizGiyi SiLmeYe calısıorum_($#)

Y@ĞMUR Y@ĞDI DÜN Ğ€c€ D€rtL€ İSMİNİ Y@ZDIM Şu K@lBiM€ yoll@rın Üstü TaŞ Ç@Kıl OlMuŞ dOkUn@M@DIM BEN S€VĞ!L!M€

(l) _ (k) _ (l) ** (( sEnLeYkEN SeNsİzLiK Ya$aMakTaNsA $eNsİzKeN sEN SiZlİĞi yAşArIm dAhA İiİ ))) ** (K) _ (l) _ (K)

UMARIM AŞKIMA LAYIK OLMAYAN SEN AHIMLA YAŞAMAYA ALIŞIRSIN..

»-(¯`v´¯)-»SeNi sEvİyOrUm Be aŞkıM gEL ArTıK »-(¯`v´¯)-»GöKhnIm

Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer HAyAt ! ! !

:::Sad(((her geçen gün özlemim daha da artıyor:::Sad(((

ßeNi aFFet seNi ve tüM sözLerimi qömDüm..

SeN BiRiSiNi SeVsEn BiLe SeNdEn BiR şEy BeKlEmEz...

<3AlLaHıM BeNi ÖyLe biR SoNbAAHAR aayası ÖlDüR kİ SevDiiM MeSaRıMa kOyACaK TeK BiR GüL BiLe bulaMASIN!!<3

Senden AyrıLdıktan Sonra kaLmaDı Bende Huzur, SewqiLisizLiq qeLip Kapıma Tak Tak Wurur !

aŞK sEvDiĞİiNiN bAşKaSıNı sEvDiĞiNi bİlDiĞiN HaLdE sEwMeN iŞtE BuDa gErÇeK AşK AcIsIdIr.....

Seni seviyorum diyene inanma yol ver beni en son bırakıp gidende beni herşeyden çoq severdi boşver..

Şunu bil ki! O kırdıqın kalbin ne yazık ki ustası yoq....

+*¨^¨*+ Bana öyLe bişi yBTıb qii dostLarıM BiLe güLdüü..SaNa ÖyLe bi$i yaBıcam qii dü$manLarın BiLe aqlıycak...+*¨^¨*+

bEnDe İsTeRiM kÜçÜk bİr oYuN İçİNdE öNeMlİ kİşİ oLmAyI!!

https://forumcular.123.st

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]