Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç
en büyük hatam seni sevmek deyil senin beni sevmeni beklemek
Suskunlugum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Ama... Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Karşımdakine Bakarım Adammı? Diyee..!
Bho$wer Hep Aynı Masal Hayat We Ben İ$ste O Kadar
Hayatta en eğlenceli şey insanların "yapamazsın"dediğini yapmaktır
!!!ay geceyi benim seni sevdiğim kadar sevseydi dünya güneşe hasret kalırdı!!!
DüNyA gÜzEl OlSaYdI dOğArKeN aĞlAmAzDıM aŞıK oLmAk GüZeL oLsAyDı OnDaN sOnRa AğLaMaZdIm xD
GöZLerİM SAVrUlUrkEn RÜZgarDA Göz YAŞım DAMla DAMLA aKTI MERğeRSE HEPSİ SAHte Göz YAşıYmış.
seni düşünürken beni düşündüren tek düşüncenin seninde beni düşünüp düşünmedğinin düşüncesidir die düşünüorum..
farkımı farkedemedin farkımı farketsende artık farektmez farkımı farkettiğin zaman herkesden farklı olduğumu farkedeceksin..
Dal rüzgarı affetse bile dal kırılmış birkere
ѕ0η DυRαк кαRα т0ρRαк
yoksulluktan kesemediğim şu şakallarım züppe çocuklarına moda olmuş...
Biz profesionel yaşayan hayatın amatör yolcularıyız yaşamın gül kokan bahçelerinde geceleri yaşar gündüzleri ölürüz?
GÜNLER GEÇTİKÇE SIRADAN MI OLACAKSIN?YOKSA YENİLMEYİP ZAMANA,HEP SEVDİĞİM ĞİBİMİ KALACAKSIN...
seni düşünmediğim bir dakika olsa o bir dakikada seni neden düşünmediğimi düşünüyorum
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin!...
ღ°•..•°ღKéndin için akıllı bénim için zavallısın...!ღ°•..•°ღ
if i had known,i wouldnt waste my life for you anLamı : ßilseydim, ömrümü senin için wermezdim
MutLu sonLar uzaK biZe!
Seni seven kalpi, senin sevdiğin kalbe göre dahamı değerli?
en büyük hatam seni sevmek deyil senin beni sevmeni beklemek
Suskunlugum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Ama... Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Karşımdakine Bakarım Adammı? Diyee..!
Bho$wer Hep Aynı Masal Hayat We Ben İ$ste O Kadar
Hayatta en eğlenceli şey insanların "yapamazsın"dediğini yapmaktır
!!!ay geceyi benim seni sevdiğim kadar sevseydi dünya güneşe hasret kalırdı!!!
DüNyA gÜzEl OlSaYdI dOğArKeN aĞlAmAzDıM aŞıK oLmAk GüZeL oLsAyDı OnDaN sOnRa AğLaMaZdIm xD
GöZLerİM SAVrUlUrkEn RÜZgarDA Göz YAŞım DAMla DAMLA aKTI MERğeRSE HEPSİ SAHte Göz YAşıYmış.
seni düşünürken beni düşündüren tek düşüncenin seninde beni düşünüp düşünmedğinin düşüncesidir die düşünüorum..
farkımı farkedemedin farkımı farketsende artık farektmez farkımı farkettiğin zaman herkesden farklı olduğumu farkedeceksin..
Dal rüzgarı affetse bile dal kırılmış birkere
ѕ0η DυRαк кαRα т0ρRαк
yoksulluktan kesemediğim şu şakallarım züppe çocuklarına moda olmuş...
Biz profesionel yaşayan hayatın amatör yolcularıyız yaşamın gül kokan bahçelerinde geceleri yaşar gündüzleri ölürüz?
GÜNLER GEÇTİKÇE SIRADAN MI OLACAKSIN?YOKSA YENİLMEYİP ZAMANA,HEP SEVDİĞİM ĞİBİMİ KALACAKSIN...
seni düşünmediğim bir dakika olsa o bir dakikada seni neden düşünmediğimi düşünüyorum
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin!...
ღ°•..•°ღKéndin için akıllı bénim için zavallısın...!ღ°•..•°ღ
if i had known,i wouldnt waste my life for you anLamı : ßilseydim, ömrümü senin için wermezdim
MutLu sonLar uzaK biZe!
Seni seven kalpi, senin sevdiğin kalbe göre dahamı değerli?