forumcular
Açıklamalı anlamlı msn nickleri 112

Join the forum, it's quick and easy

forumcular
Açıklamalı anlamlı msn nickleri 112
forumcular
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hadi arkadaşlar bütün forumcular bu sitede toplanıyor sizde dağil olmak istermisiniz hadi o zaman sitemize kayıt olun ve hayata forumcular gözüyle bakın

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Komik Animasyonlar Bölüm İndexi
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 8:50 pm tarafından tropheus_ilangi

» Eylül'e özel
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 10:38 pm tarafından Admin

» Manga 2009 albüm
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimePaz Ağus. 30, 2009 10:51 am tarafından Admin

» Hadise coşturdu
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:35 pm tarafından Admin

» @@@Kurallar@@@
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:09 pm tarafından Admin

» Ereğli'de 100 Engelli Ailesine Kumanya Dağıtıldı
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:08 pm tarafından Admin

» Festival programı açıklandı
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:07 pm tarafından Admin

» KDZ.ereğli tariği
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:04 pm tarafından Admin

» Radyomuz açılmıştır
Açıklamalı anlamlı msn nickleri Icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:32 pm tarafından Admin

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Açıklamalı anlamlı msn nickleri

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni Açıklamalı anlamlı msn nickleri Perş. Ağus. 06, 2009 11:53 am

Admin

Admin
Admin
Admin

Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç

en büyük hatam seni sevmek deyil senin beni sevmeni beklemek

Suskunlugum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Ama... Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Karşımdakine Bakarım Adammı? Diyee..!

Bho$wer Hep Aynı Masal Hayat We Ben İ$ste O Kadar

Hayatta en eğlenceli şey insanların "yapamazsın"dediğini yapmaktır

!!!ay geceyi benim seni sevdiğim kadar sevseydi dünya güneşe hasret kalırdı!!!

DüNyA gÜzEl OlSaYdI dOğArKeN aĞlAmAzDıM aŞıK oLmAk GüZeL oLsAyDı OnDaN sOnRa AğLaMaZdIm xD

GöZLerİM SAVrUlUrkEn RÜZgarDA Göz YAŞım DAMla DAMLA aKTI MERğeRSE HEPSİ SAHte Göz YAşıYmış.

seni düşünürken beni düşündüren tek düşüncenin seninde beni düşünüp düşünmedğinin düşüncesidir die düşünüorum..

farkımı farkedemedin farkımı farketsende artık farektmez farkımı farkettiğin zaman herkesden farklı olduğumu farkedeceksin..

Dal rüzgarı affetse bile dal kırılmış birkere

ѕ0η DυRαк кαRα т0ρRαк

yoksulluktan kesemediğim şu şakallarım züppe çocuklarına moda olmuş...

Biz profesionel yaşayan hayatın amatör yolcularıyız yaşamın gül kokan bahçelerinde geceleri yaşar gündüzleri ölürüz?

GÜNLER GEÇTİKÇE SIRADAN MI OLACAKSIN?YOKSA YENİLMEYİP ZAMANA,HEP SEVDİĞİM ĞİBİMİ KALACAKSIN...

seni düşünmediğim bir dakika olsa o bir dakikada seni neden düşünmediğimi düşünüyorum

SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin!...♥️

ღ°•.♥️.•°ღKéndin için akıllı bénim için zavallısın...!ღ°•.♥️.•°ღ

if i had known,i wouldnt waste my life for you anLamı : ßilseydim, ömrümü senin için wermezdim

MutLu sonLar uzaK biZe!

Seni seven kalpi, senin sevdiğin kalbe göre dahamı değerli?

https://forumcular.123.st

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]