forumcular
Affettirme msn nickleri 112

Join the forum, it's quick and easy

forumcular
Affettirme msn nickleri 112
forumcular
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hadi arkadaşlar bütün forumcular bu sitede toplanıyor sizde dağil olmak istermisiniz hadi o zaman sitemize kayıt olun ve hayata forumcular gözüyle bakın

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Komik Animasyonlar Bölüm İndexi
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 8:50 pm tarafından tropheus_ilangi

» Eylül'e özel
Affettirme msn nickleri Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 10:38 pm tarafından Admin

» Manga 2009 albüm
Affettirme msn nickleri Icon_minitimePaz Ağus. 30, 2009 10:51 am tarafından Admin

» Hadise coşturdu
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:35 pm tarafından Admin

» @@@Kurallar@@@
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:09 pm tarafından Admin

» Ereğli'de 100 Engelli Ailesine Kumanya Dağıtıldı
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:08 pm tarafından Admin

» Festival programı açıklandı
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:07 pm tarafından Admin

» KDZ.ereğli tariği
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 6:04 pm tarafından Admin

» Radyomuz açılmıştır
Affettirme msn nickleri Icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:32 pm tarafından Admin

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Affettirme msn nickleri

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni Affettirme msn nickleri Perş. Ağus. 06, 2009 11:51 am

Admin

Admin
Admin
Admin

Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç

sevda çiceğimdin açmadan soldun sevdanla beni kalbimden vurdun

Her nekadar boz ışık altında mini etekli kızlarla dans edmesini bilmesekte bu yaralı kalple sevmesini biliriz Sad(

ne zamn seni sevmekten vaz geçersem o zamn seni affederimM

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸aşka uçma kanatların yanar aşka uçmassan kanatların neye yarar°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

Bugünü Yaşıyorsam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandıgım İçindir....(l)

SENİ SEWİYORUM DİYEN DİLLERE DEĞİL SENİN İÇİN AĞLAYAN GÖZLERE İNAN

affedemem ben seni artık benim değilsin.kavuşmaksa bir hayal bunun sebebi sensin

SeWeN sEvEr SEWMEYEN ceker GIDER benım DuNyAm HER sekılde DONER

dünyada 2 gül olsun biri kırmızı biri beyaz sen beni aldatısan kırmızılar solsun eğer ben seni aldatırsam beyazlar kefenim olsun

GİDEN GİDER GERİ DÖNDÜĞÜNDE KİM AFFEDER

Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç

seni öylesnine seviorum ki uğrunda ölebilirm

sen bana tekme vurup giderken ben seni unutmayı yoksaymışım

seni bir serçenin göz yaşı kadar seviyorum sakın az deme çünkü serçeler ağladığı zaman ölür

hayatta hiç kimse için ağlamaya değmez çünkü gerçek sewen AĞLAMAZ

hayat bir tayatroysa kapatın perdeleri oynamıyorum

ne gıdenedır sözüm nede gelecek olana ha ha oda bıraz takılıp gider nasıl olsa......

ßiz Sevdiğimizi Öpmeye Kıyamazken aLem öpüŞ Meyi aSq sanıYoRRRR...!

ஐ◄███▓▒░░ SENSİZ BU HAYATI İSTEMİYORUM░░▒▓███►ஐ

ђคאคttค ђเç кเ๓รє เçเภ คğlค๓คאค ๔єğ๓єz ﻮєгçєк รєשєภ zคtєภ คğlคt๓คzz...

eger birgin kururunu yenip bana dönmek istersen dönme senin gururun bitti yerde benim nefretim başlar

https://forumcular.123.st

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]